Utvecklingsingenjörer inom elektronik till Västerås

Sweco Elektronik utvecklar och producerar avancerade elektronikprodukter på uppdrag av kunder inom industri-och medicinteknik såsom ABB, Bombardier och Ortivus. Till vårt kontor i Teknikbyn i Västerås söker vi dig som vill ha ett spännande jobb i en kreativ miljö där du får utveckla nya produkter från idé till marknad.

Din kommande roll
Tillsammans är vi ett innovativt gäng som jobbar nära våra kunder och drivs av nyfikenhet, engagemang och ansvar. För oss är det normalt att vara länken mellan innovation och marknad. När idén finns på bordet, kanske bara som en principskiss, så är vår roll att ta fram alla de nya tekniska lösningar som krävs för att produkten ska bli praktiskt producerbar, säljbar och lönsam.

Om dig
För att klara jobbet behöver du ha relevant utbildning och några års erfarenhet inom hårdvaru-eller mjukvaruutveckling. Dina personliga egenskaper karakteriseras av struktur och logik samt god samarbetsförmåga och ett självgående och drivande arbetssätt. Du ser problemlösning som en utmaning och brinner för teknik.

Ansökan
Din ansökan skickas till tomas.engberg[@]sweco.se

Kontaktinformation
Vill du veta mer om tjänsten eller om oss går det bra att kontakta Tomas Engberg på 070-656 25 14